Translate

15 Kasım 2015 Pazar

HAFTA SONU

Bu hafta sonu film izledim bolca. Sıkılmadan bitirdim hepsini de. Çok seviyorum film izlemeyi. Bambaşka yaşamlar,olaylar... Kafa dağıtmak için birebir. Şimdi kısaca konularını aktarayım.

Knock Knock: Keanu Reeves başrolde. 2015 filmi. Bir aile babasının, üstelik karısını ve çocuklarını çok seven bir babanın küçük (!) bir kaçamağının nelere mal olduğunu anlatan bir yapım.

Fransız Süiti ( Suite Française) : 1940 yılında Naziler'in Fransa'yı işgali sırasında yaşananlar anlatılıyor. Tabii içinde çok naif bir aşk öyküsü de mevcut. Baş rollerde Michelle Williams ve Matthias Schoenaerts oynuyor.

Pas ve Kemik ( De Rouille Et D'os) : Katil balina eğitmeni bir kızla dövüşçü 5 yaşında oğlu olan bir adamın tesadüfen karşılaşıp daha sonra kızın başına gelen trajik bir olay sonrası gelişen sıra dışı aşklarını konu alan bir yapım. Baş rollerde Marion Cotillard ve   Matthias Schoenaerts var.

The Gift (Armağan) : 2015 yapımı bir film. Çiftimizden erkek olanın lise arkadaşları ki kendisi oldukça tuhaf biri rahatsız edici bir şekilde çiftimizin hayatına sızıyor. Ama durup dururken sızmadığını filmin ilerleyen dakikalarında öğreniyoruz. Sonu ilginç... Baş rollerde Jason Bateman, Rebecca Hall ve Joel Edgerton var.

Güzel bir hafta sonuydu :)

2 yorum:

  1. Canim. Blogun varmis hic bilmiyordum. Daha önce haber verseydin ya keşke canimin ici. Istanbul a gelmiyor musun hic. ?

    YanıtlaSil
  2. Keşke adını da yazsaydın..

    YanıtlaSil